رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان مطرح کرد:سرمایه گذاری برای تولید،محرک جهش اقتصادی سیستان و بلوچستان
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صیح هامون» به نقل از روابطعمومی سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان، مهرداد عرب اول با اشاره به راهبردهای سند توسعه سیستان و بلوچستان، بیان کرد: توسعه زیرساختهای اقتصادی، تقویت مزیتهای نسبی استان و ارتقای توانمندی نیروی انسانی از جمله اولویتهای اصلی عنوان شده در این سند است.
وی افزود: شعار «سرمایهگذاری برای تولید» با راهبردهای سند توسعه سیستان و بلوچستان همراستا بوده و زمینهساز تحقق رشد متوازن و پایدار در استان خواهد بود.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان تأکید کرد: این استان با برخورداری از ظرفیتهای بالقوه در بخشهای کشاورزی، معدن، ترانزیت و انرژی مطابق با محورهای سند توسعه میتواند به بستری برای جذب سرمایههای داخلی و خارجی تبدیل شود که تحقق این مهم نیازمند برنامهریزی علمی، حمایت نهادی و تسهیلگری در فضای کسبوکار است.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مأموریتهای اصلی این سازمان در چارچوب سند توسعه، هماهنگی بینبخشی و تسهیل در جذب سرمایهگذاری بهویژه در بخشهای پیشران اقتصادی سیستان و بلوچستان است که بر همین اساس، تدوین بستههای مشوق سرمایهگذاری، شفافسازی فرایندها و تقویت همکاری با بخش خصوصی در دستور کار قرار دارد.
عرباول افزود: سیستان و بلوچستان به دلیل موقعیت ممتاز ژئوپلیتیکی، دسترسی به آبهای آزاد و مسیرهای ترانزیتی جنوب به شمال، نقش بیبدیلی در اقتصاد ملی دارد که فعالسازی این مزیتها در پرتو سیاستهای کلان توسعهای، میتواند نقطه عطفی در تحول اقتصادی استان باشد.
وی با اشاره به اهمیت همافزایی دستگاههای اجرایی، گفت: تحقق اهداف سند توسعه بدون همکاری همهجانبه دستگاهها، نهادهای محلی، مشارکت مردم، نخبگان و دانشگاهیان امکانپذیر نیست.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: با انسجام مدیریتی و بهرهگیری از فرصت سرمایهگذاری، میتوان آیندهای روشن برای این استان ترسیم کرد. گفتنی است؛ استان مرزی سیستان و بلوچستان بهعنوان دومین استان پهناور کشور ۱۱/۴ درصد از مساحت کل کشور را به خود اختصاص داده و بیش از ۳ میلیون و ۳۷۵ هزار نفر جمعیت دارد.
دیدگاهتان را بنویسید