همکاریهای میان استانی برای ارتقاء نظام آموزش؛سیستانوبلوچستان و خراسان جنوبی همافزا میشوند

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی «صبح هامون» به نقل روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان دیدار مدیران کل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان و خراسان جنوبی در شهرستان بیرجند، نمادی از رویکرد نوین همکاریهای منطقهای در حوزه تعلیم و تربیت است؛ رویکردی که در بستر تمرکز زدایی و استفاده از ظرفیتهای بومی و همجواری، مسیر ارتقاء کیفیت آموزشی را هموارتر میکند.
در این نشست، صفرزایی مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان، تبادل تجارب، تجربهگردانی، و استفاده از مدلهای موفق مدیریتی و تربیتی در استانهای همجوار را از مؤلفههای اصلی بهبود نظام آموزشی دانست. وی با اشاره به تفاوت اقلیمی، فرهنگی و توانمندیها در مناطق مختلف، بر اهمیت انتقال تجربیات، ارتقاء سطح دانش نیروی انسانی و استفاده از پتانسیلهای مشترک تأکید کرد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان در دیدار با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی به بررسی شیوهها و راهکارهای افزایش ارتباطات و تعاملات در راستای ارتقاء بسیاری از شاخصهای موجود در دستگاه تعلیم و تربیت پرداخت.
صفرزایی مدیر کل آموزش و پرورش سیستان وبلوچستان در این دیدار بیان کرد: ظرفیتها، توانمندیها و بسترهای موجود در مناطق شهرستانها و استانهای مختلف متفاوت است؛ از همین روی ویژگیهای منحصر به فرد موجود در استانها در مسیر کمک به استان همجوار، ظرفیتی تعیین کننده خواهد بود.
وی افزود: ارتقاء ارتباطات و تعاملات استانهای همجوار در مسیر بهبود کیفیت آموزشی و تربیتی و ارتقاء زیرساختهای موجود کمک شایانی خواهد کرد.
مدیر کل آموزش و پرورش استان ادامه داد: به جدّ به دنبال بهرهگیری از توانمندیها، پتانسیلها و بسترهای موجود در هر مجموعه به ویژه استانهای همجوار هستیم.
صفرزایی بیان داشت: یکی از مؤلفههایی که در مسیر ارتقاء توانمندی مدیران ستادی و صف و معلمان تاثیرگذار خواهد بود؛ مقوله تجربه گردانی و حضور موثر آنان در شهرستان ها و استانهای دیگر است.
وی خاطرنشان کرد: همکاران ساعی و خوش فکر در مجموعه آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان آمادگی ارائه هر نوع خدمت به همکاران دیگر استانها و برقراری ارتباط و تعامل دوسویه را داشته و خواهند داشت.
مدیر کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از فرصت فراهم شده اظهار داشت: آنچه چرخه تعلیم و تربیت و فرایند یاددهی یادگیری و ارتقاء شاخصهای مختلف نظام آموزشی را بهبود میبخشد؛ همفکری، همگرایی، تعامل و خردورزیست که همگان باید آن را به عنوان یک اصل مهم در دستور کار قرار دهیم.
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید