×

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان:
سیستان‌ و بلوچستان قطب تولید گوشت میشود

  • کد نوشته: 3582
  • ۳۱ تیر ۱۴۰۴
  • ۰
  • رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان‌ و بلوچستان از ظرفیت چشمگیر این استان در تولید گوشت قرمز، فعال‌سازی مراکز پرواربندی و کشتارگاهی و برنامه‌های حمایتی دولت برای تأمین پایدار گوشت کشور خبر داد.

    به گزارش پایگاه خبری صبح هامون به نقل از خبرگزاری ایسنا، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: در حال حاضر ظرفیت کشتارگاه‌های استان به ۱۴۰ هزار تن می‌رسد.

    علیرضا دهمرده افزود: ۹ کشتارگاه صنعتی با ظرفیت ۱۲۱ هزار تن و همچنین ۷۲ مرکز قرنطینه دام و ۲۸ مرکز بسته‌بندی گوشت در استان فعال است.

    دهمرده با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر دام افزود: ظرفیت پرواربندی دام استان بالغ بر ۱۳۰ هزار رأس در یک‌ دوره پرورش و ۲۶۰ هزار رأس در سال است و این استان استعداد بی‌نظیری در پرورش شتر دارد.

    وی از برنامه‌های در دست اجرا برای احیای پرواربندی دام خبر داد و گفت: تسهیلات ویژه‌ای برای تأمین سرمایه در گردش، خرید دام و خوراک در نظر گرفته شده است.

    رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، کاهش حقوق گمرکی دام زنده از ۴ درصد به ۱ درصد و امکان تأمین نهاده‌ها به‌صورت مدت‌دار را از دیگر درخواست‌های این سازمان از دولت عنوان کرد و افزود: با افزایش ظرفیت پرواربندی گاو و گوساله، می‌توان سالانه ۵۷ هزار تن گوشت تولید کرد که تأثیر بسزایی در ثبات بازار خواهد داشت.

    دهمرده بر اجرای دقیق اسناد توسعه بخش کشاورزی، به‌ویژه سند گوشت تأکید کرد و گفت: سیستان و بلوچستان ظرفیت تبدیل شدن به قطب تولید گوشت کشور را دارد.

    وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با حمایت وزارت جهاد کشاورزی، شاهد شکوفایی هرچه بیشتر این بخش و تأمین پایدار گوشت در کشور باشیم.

    انتهای پیام

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *