×

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان خبر داد:
شیوه‌های سنتی ترویج فرهنگ ایثار، کارآمد نیست

  • کد نوشته: 3314
  • ۲۵ تیر ۱۴۰۴
  • ۰
  • مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان امروز در دیدار با امام‌جمعه و مسئولان شهر بنجار با تأکید بر ضرورت تحول در روش‌های تبلیغی بیان کرد: بهره‌گیری از فناوری‌های نوین و ابزارهای هوشمند، راهکاری مؤثر برای تبیین فرهنگ ایثار متناسب با نیازهای نسل امروز است.
    شیوه‌های سنتی ترویج فرهنگ ایثار، کارآمد نیست

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح هامون به نقل از عصرهامون مجتبی میرحسینی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان والامقام و تسلیت شهادت سرداران اسلام، دانشمندان، زنان و کودکان بی‌گناه در جنایات اخیر رژیم جعلی صهیونیستی و آمریکا از رشادت‌های مدافعان اسلام در صیانت از کیان ایران اسلامی تجلیل کرد.

    مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه افزود: دشمنان از آغاز انقلاب تاکنون در ابعاد مختلف نظامی، فرهنگی، اقتصادی و رسانه‌ای به مقابله با ملت ایران برخاسته‌اند اما با اتکا به فرهنگ ایثار، رهبری حکیمانه و مدبرانه، وجود انسان‌های فداکار و هوشیاری در صحنه بودن ملت همواره سربلند بیرون‌آمده است. شهادت دانشمندان و سرداران بزرگ کشور نشان می‌دهد ایران برای تعالی به دو بال علم و مقاومت نیاز دارد.

    وی با اشاره به پشتیبانی استکبار جهانی از جنایات اخیر گفت: رژیم غاصب صهیونیستی با اتکا به حمایت‌های آمریکا گمان می‌برد با ترور ناجوانمردانه سرداران مقاومت، ابتکار عمل از ملت ایران سلب خواهد شد؛ اما به فضل الهی و باتدبیر مقام معظم رهبری و انتصاب فرماندهان تازه‌نفس در آغاز عملیات وعده صادق دشمن غافلگیر و زمین‌گیر شد.

    میرحسینی ملت بزرگ ایران را برخوردار از اکسیر فرهنگی تبدیل سوگ به حماسه توصیف کرد و افزود: در فرهنگ اصیل ایرانی‌اسلامی، رنج‌ها و داغ‌ها همواره به شکوه و حماسه بدل شده‌اند چه در داستان سیاوش، چه در روزهای حماسه‌آفرین دفاع مقدس و چه در عاشورای حسینی که شهید مطهری آن را حماسه حسینی نامید. این روحیه شالوده فرهنگ پایداری و مقاومت ماست.

    مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان با اشاره به برگزاری کنگره ملی شهدای استان در آذرماه سال آینده اظهار کرد: این رویداد عظیم با مشارکت نهادهایی چون سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، استانداری سیستان و بلوچستان، بنیاد شهید و امور ایثارگران و سایر دستگاه‌ها در قالب کمیته‌های تخصصی در دست برنامه‌ریزی است تا با نگاهی عمیق، اثربخش و ماندگار، یاد شهدا را زنده نگه داریم.

    وی با انتقاد از شیوه‌های مرسوم تبلیغات محیطی گفت: نصب بنرهای تکراری و فاقد هنر و اثر لازم که نه با شرایط اقلیمی منطقه و نه باسلیقه و درک نسل امروز همخوانی دارد و دیگر پاسخگوی نیازهای فرهنگی جامعه نیست و چه‌بسا در برخی موارد تأثیر منفی نیز بر جای می‌گذارد نیاز به بازنگری در فرم ارائه و محتوا دارد.

    میرحسینی تأکید کرد: با بهره‌گیری از طرح‌های خلاقانه، تابلوهای نورپردازی شده، هوش مصنوعی، المان‌های حجمی فضایی و فضاسازی هنرمندانه می‌توان تصویری متفاوت، جذاب و مؤثر از فرهنگ ایثار، جهاد و شهادت ارائه داد و آن را به الگوی موفق تبلیغات فرهنگی بدل ساخت.

    مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران سیستان و بلوچستان همچنین از طراحی نرم‌افزارهای هوشمندی خبر داد که در گلزار شهدا، مدارس و دانشگاه‌ها امکان دسترسی مخاطبان به زندگی‌نامه شهدا، آثار صوتی و تصویری و اسناد مرتبط را فراهم می‌سازد که این طرح می‌تواند پیوندی عمیق‌تر و معنوی‌تر میان جوانان و آرمان‌های شهدای والامقام ایجاد کند.

    وی ساماندهی گلزارهای شهدا از اولویت‌های بنیاد برشمرد و با اشاره به آمادگی برای ایجاد فضای فرهنگی و معنوی در شهر بنجار گفت: در صورت اختصاص زمین مناسب، می‌توان مجموعه‌ای فرهنگی با موضوع مأموریت‌های ترویجی بنیاد راه‌اندازی کرد تا زمینه‌ای برای ترویج فرهنگ ایثار و مقاومت در بسترهای عینی و ملموس فراهم گردد.

    میرحسینی در پایان با تأکید بر ضرورت حرکت بر پایه برنامه و آینده‌نگری تصریح کرد: اگر اقدامات فرهنگی فاقد افق روشن و خلاقیت متناسب با نیاز نسل جدید باشد، از اثرگذاری لازم برخوردار نخواهد بود. دغدغه‌هایی که امروز توسط مسئولان بنجار مطرح شد نشانه‌ای از درک درست شرایط است و بنیاد نیز برای تحقق این اهداف با تمام توان با مشارکت مردم حرکت خواهد کرد.

    انتهای خبر/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *