×

مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان خبر داد:
کشف ۳۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد از رستورانی در زاهدان

  • کد نوشته: 1793
  • ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
  • ۰
  • مدیرکل دامپزشکی سیستان و بلوچستان گفت: در جریان بازدید میدانی کارشناسان دامپزشکی، بیش از ۳۰۰ کیلوگرم گوشت مرغ تاریخ‌گذشته و غیرقابل مصرف انسانی در یکی از رستوران‌های شهرستان زاهدان کشف، توقیف و امحاء شد.
    کشف ۳۰۰ کیلوگرم گوشت فاسد از رستورانی در زاهدان

    به گزارش پایگاه خبری تحلیلی صبح هامون به نقل از زاهد نیوز غلامرضا سرگزی بیان کرد: در ادامه اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تهیه، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی در سیستان و بلوچستان، کارشناسان دامپزشکی زاهدان موفق به کشف و ضبط ۳۱۹ کیلوگرم گوشت مرغ فاسد از داخل فریزرهای یکی از رستوران‌های سنتی این شهر شدند.

    وی ادامه داد: گوشت‌های کشف‌شده شامل ران، سینه و آلایش مرغ بوده که به‌صورت گرم و بسته‌بندی‌شده، در شرایطی کاملاً غیربهداشتی و در دمای غیرمجاز نگهداری می‌شد. بررسی کارشناسی نشان داد بخشی از این اقلام دارای تاریخ مصرف منقضی و بخشی دیگر نیز دچار فساد فیزیکی شامل تغییر رنگ، بوی نامطبوع و بافت نامناسب بودند.

    مدیر دامپزشکی استان اظهار کرد: پس از مستندسازی کامل تخلفات و طی هماهنگی با مقام قضایی، محموله کشف‌شده طی صورتجلسه‌ای رسمی در حضور نمایندگان دامپزشکی، مرکز بهداشت و دستگاه قضایی، معدوم‌سازی شد و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

    توصیه‌های دامپزشکی به مراکز تهیه و عرضه مواد پروتئینی

    وی افزود: رعایت زنجیره سرد در نگهداری مواد خام دامی الزامی است. گوشت تازه باید در دمای یخچال (۰ تا ۴ درجه سانتی‌گراد) و گوشت منجمد در فریزر (زیر منفی ۱۸ درجه) در مدت زمان معین برابر ضوابط بهداشتی دامپزشکی نگهداری شود.

    سرگزی عنوان کرد: کنترل مستمر تاریخ تولید، انقضا و شرایط فیزیکی فرآورده‌ها برعهده مدیران مجموعه است. هرگونه تغییر رنگ، بو یا بافت در گوشت، نشانه فساد است و مصرف آن می‌تواند منجر به مسمومیت غذایی و بیماری‌های گوارشی شود.

    وی ادامه داد: نگهداری گوشت در تجهیزات فاقد کنترل دما، یا استفاده از فرآورده‌های فاسد در تهیه غذا، تخلف محسوب شده و با متخلفان طبق ضوابط قانونی برخورد خواهد شد.

    مدیر دامپزشکی استان اعلام کرد: بازرسی‌های مستمر، سرزده و بدون وقفه از مراکز عرضه، سردخانه‌ها، رستوران‌ها و واحدهای فرآوری ادامه دارد و سلامت سفره مردم، خط قرمز این مجموعه است.

    وی در پایان افزود: شهروندان می‌توانند هرگونه مشاهده یا گزارش تخلف بهداشتی را از طریق سامانه مردمی ۱۵۱۲ اطلاع دهند.

     

    انتهای خبر/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *