مدیر روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل خبر داد:کیفیت مرکز دیالیز زابل مطابق با استاندارهای جهانی
به گزارش پایگاه خبری صبح هامون به نقل از اوشیدا رشید رحمنی باتوجهبه انتشار اخباری در فضای مجازی تحت عنوان بیتوجهی نگرانکننده به بیماران دیالیزی در زابل بیان کرد: تعداد بیماران ثابت مرکز قبل از عید ۱۵۰ نفر بوده است که در ماه ابتدایی سال به دلیل مسافرت، پیگیری درمان و مهاجرت، این تعداد به ۱۳۲ نفر کاهشیافته است.
وی افزود: تعداد بیماران مهمان در دو ماه ابتدایی سال ۳۰ نفر بودهاند. برخی از این بیماران بهصورت سه نوبت در هفته دیالیز دریافت کردهاند که در صورت کمبود دستگاه، امکان چنین خدمترسانی وجود نداشت و در هر شیفت کاری بین ۲۰ تا ۲۴ بیمار پذیرش میشود.
رحمتی ادامه داد: تعداد دستگاههای سالم در مرکز عبارتاند از: ۳ دستگاه JMS ژاپن، ۱۱ دستگاه ATF ایرانی، ۱۳ دستگاه بیبران آلمانی، ۳ دستگاه فرزنیوس آلمانی، مجموعاً ۳۰ دستگاه سالم و مرکز دارای ۳ دستگاه RO و سه بال درمانی است. باتوجهبه تعداد دستگاهها، در اکثر مواقع یک بال بلااستفاده بوده و دو بال فعال، پشتیبانی میشوند.
رحمتی تأکید کرد: در هر شیفت ۲۰ دستگاه در حال استفاده و ۱۰ دستگاه به دلیل نبود بیمار و اضافه بر نیاز بهعنوان پشتیبان آمادهبهکار هستند تمامی دستگاهها بهصورت ماهیانه توسط نماینده رسمی کمپانی سازنده مورد ارزیابی قرار گرفته و در صورت مشاهده هر گونه خطا در دستگاه، رفع نقص میگردد.
مدیر روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل تصریح کرد: به دلیل تعدد دستگاهها، بیماران هیچگونه انتظاری برای آمادهسازی دستگاه ندارند و بهمحض ورود، درمان آنها شروع میشود هر بیمار در طول هفته با سه برند مختلف دستگاه دیالیز میشود؛ یعنی هر جلسه از دستگاهی متفاوت نسبت به جلسه قبل استفاده میکند.
وی ادامه داد: پزشک متخصص داخلی آموزشدیده بهصورت مرتب، بیماران را ویزیت و در هر ساعتی از شبانهروز پاسخگو است. برای اولینبار در زابل فوقتخصص نفرولوژی جهادی بهمنماه سال ۱۴۰۳ تمام بیماران دیالیزی را معاینه و در حال پیگیری و برنامهریزی جهت استمرار حضور فوقتخصص نفرولوژی هستیم
وی خاطرنشان کرد: در تاریخ ۶ خردادماه جاری رئیس دانشگاه با دکتر ناصر ملکپور علمداری مدیر پیوند و درمان بیماریهای معاونت درمان وزارت بهداشت دیدار و پیرامون وضعیت بیماران دیالیزی و تالاسمی و نیازهای آنان گفتگو کرده است و از سویی هر چند کمبود دستگاه دیالیز حاد نیست؛ اما بااینحال، حواله سه دستگاه از وزارت بهداشت دریافت شده که بهزودی تحویل بخش خواهد شد. لازم به ذکر است که مراکز دولتی موظف به خرید دستگاههای ایرانی هستند.
رحمتی گفت: طی ماههای اخیر جهت رفاه حال بیماران و همراهان، وسایل زیر به بخش اضافه شده است:۴ عدد تلویزیون،۲ عدد سماور. ۱۰۰ عدد ملحفه جدید، نور دربها و سرویسهای بهداشتی اصلاح و نوسازی شده است و این روند در بخش ادامه خواهد داشت .
وی ادامه داد: نکته مهم کیفیت خدمات مرکز دیالیز زابل، کفایت دیالیز است که میانگین آن در دو ماه ابتدای سال ۱/۴ بوده که مطابق با استاندارد جهانی است.
مدیر روابطعمومی دانشگاه علوم پزشکی زابل تأکید کرد: رسالت دانشگاه علوم پزشکی زابل، در راستای کاهش مشکلات و آلام همه بیماران است نه توجه به انتظارت شخصی و سلیقهای که در صورت برآوردهنشدن، متأسفانه شاهد انتشار اخبار خلاف واقع هستیم که خود باعث یاس و ناامیدی در قشر زحمتکش و مظلوم سیستان میشود، بااینحال دانشگاه علوم پزشکی زابل بر اساس رسالت خود پاسخگوی به انتظارت به حق همه مردم سیستان است، امید است باهمت همه مسئولان گامهای مؤثرتری برای مردم رنجکشیده این دیار برداشته شود.
انتهای خبر/
دیدگاهتان را بنویسید