×

مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان خبر داد:
آغاز آزمون ورود به حرفه مهندسان در سیستان‌وبلوچستان

  • کد نوشته: 1319
  • ۰۸ خرداد ۱۴۰۴
  • ۰
  • مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان از آغاز رقابت آزمون ورود به حرفه مهندسی کاردان‌های فنی ساختمان و معماران تجربی این استان خبر داد.
    آغاز آزمون ورود به حرفه مهندسان در سیستان‌وبلوچستان

    به گزارش پایگاه خبری صبح هامون به نقل از یایگاه خبری تحلیلی«عصرهامون» مهدی پارسی بیان کرد: صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی پایه سه در صلاحیت‌های طراحی، نظارت و اجرا در رشته‌های مهندسی ساختمان از مهم‌ترین اهداف برگزاری این آزمون است که در دو نوبت صبح و عصر امروز هشتم خردادماه و فردا هم‌زمان با سراسر کشور در زاهدان در حال برگزاری است.

    وی افزود: شرکت‌کنندگان در این آزمون در رشته‌های عمران، تأسیسات مکانیکی و برقی، معماری، شهرسازی، نقشه‌برداری، ترافیک و معماری تجربی در حال رقابت هستند.

    مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در این آزمون ۲ هزار و ۷۰ نفر در محدوده شهرهای تحت پوشش این اداره کل ثبت‌نام کردند که هزار و ۶۱۵ نفر از آنها را آقایان و ۴۵۵ نفر را بانوان تشکیل می‌دهند.

    پارسی خاطرنشان کرد: این آزمون از اهمیت بالایی در نظام مهندسی برخوردار است چرا که پیش‌نیاز اصلی ورود رسمی مهندسان به بازار کار به‌شمار می‌آید.

    وی ادامه داد: موفقیت در این آزمون امکان دریافت پروانه اشتغال به‌کار را فراهم کرده و مسیر فعالیت حرفه‌ای در حوزه‌های تخصصی طراحی، نظارت و اجرا را هموار می‌سازد و از سوی دیگر نقش مهمی در ارتقای کیفیت ساخت و ساز، افزایش ایمنی پروژه‌ها و بکارگیری نیروهای متخصص در حوزه‌های فنی دارد.

    مدیرکل راه و شهرسازی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: همچنین این آزمون فرصتی برای معماران تجربی و کاردان‌های فنی فراهم می‌کند تا دانش و مهارت خود را در یک فرایند رسمی و شفاف به اثبات برسانند و وارد عرصه مهندسی حرفه‌ای شوند.

    به گزارش «عصرهامون»، برگزاری آزمون صدور پروانه اشتغال به کار مهندسی پایه سه، گامی مهم در جهت نظام‌مند کردن ورود مهندسان به بازار کار و ارتقای سطح تخصص در صنعت ساختمان است. این آزمون نه‌تنها معیاری برای سنجش دانش و مهارت مهندسان در رشته‌های مختلف، بلکه ابزاری برای تضمین کیفیت ساخت‌وساز و افزایش ایمنی پروژه‌ها محسوب می‌شود.

    از آنجا که مهندسی ساختمان تأثیر مستقیم بر امنیت و پایداری شهری دارد، برگزاری آزمون‌های حرفه‌ای مانند این، به شفافیت و انضباط بیشتر در صنعت ساختمان منجر شده و به جذب نیروهای توانمند و متخصص کمک می‌کند.

    انتهای خبر/

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *